Tricouri comprimate in forma de carte postala

TRICOU COMPRIMAT IN FORMA DE CARTE POSTALA

Aeste tricouri comprimate in forma de carte postala sunt des folosite de catre clientii nostri in cadrul diverselor evenimente pe care le organizeaza. Avand o suprafata generoasa de personalizare mesajul campaniei poate avea un impact major. In aceasta forma se pot comprima si obiecte textile de mari dimensiuni de genul prosoapelor cu dimensiunea de 100 x 50 cm. Tricoul comprimat in aceasta forma incape perfect in carcase de DVD astfel ca pate fi folosit in promovarea noilor filme. Cu o dimensiune de 18.3 x 9.9 cm tricoul comprimat ocupa un spatiu redus. Suplimentar, acest produs poate fi introdus intr-o cutie de carton simuland astfel un produs surpriza.

Ce poti comprima?

Maiou comprimat personalizat

MAIOU COMPRIMAT

Prosop comprimat personalizat

PROSOP COMPRIMAT

Tricou comprimat personalizat

TRICOURI COMPRIMATE

Sort comprimat personalizat

SORT COMPRIMAT

Personalizarea tricoului

Tricourile comprimate se pot personaliza prin deiverse metode.
Intra pe fiecare metoda in parte pentru a afla detalii suplimentare.

Personalizare prin serigrafie

SERIGRAFIE

Personalizare prin broderie

BRODERIE

Personalizare cu autocolant

AUTOCOLANT

Personalizare Direct to Garmet

DTG

Parteneri

Pentru produsele conservate folosim diferite brand-uri de tricouri.
Intra pe fiecare in parte pentru a afla detalii suplimentare.

Intrebari frecvente

Poti comprima tricouri, maiouri, prosoape sau sorturi. Produsele trebuie sa fie din bumbac 100%.

Nu se pot comprima produsele care sunt fabricate din materiale sintetice si care contin accesorii (nasturi, fermoar, capse).

Da. Insert paperele se pot imprima cu orice doresti tu. Se tiparesc digital sau offset pe carton de 250 gr/mp.

Tricoul comprimat se desface prin ruperea foliei termocontractibile dupa care se introduce in apa 1-2 minute pentru rehidratarea fibrei.

Produsele se pot personaliza. Materialele textile pot fi imprimate prin serigrafie, transfer serigrafic, broderie sau cu autocolant. In functie de materialul folosit se va alege metoda de imprimare adecvata.

Termenul de livrare poate sa difere in functie de complexitatea lucrarii. Capacitatea de productie este in jur de 2000-3000 de bucati/zi.

Costuri accesibile

Tricourile conservate prezinta un obiect de marketing inedit. Costurile de achizitie nu sunt ridicate. Costurile sunt infuentate de cantitatea dorita, numarul de imprimari si culoarea tricoului.

Produs flexibil

Produsul prezinta un grad mare de flexibilitate in ceea ce priveste personalizarea. Se pot personaliza atat produsele din interior cat si eticheta cutiei de conserva.

Termen de livrare redus

Dispunem de o capacitate crescuta de productie. Putem Livra in jur de 1000-1500 de tricouri conservate / zi. Pentru campanii de anvergura cantitatea livrata pe zi poate fi mai mare.

BENEFICII

Iata cateva din beneficiile tricourilor comprimate. Suprafata mare de comunicare a mesajului, spatiu redus de depozitare, livrare oriunde in Europa si in lume.

Personalizare tricouri comprimate

Impact maxim

Atat tricoul cat si insert paperele pot fi imprimate cu logo-ul companiei tale. Tricourl se poate imprima la 1-6 culori iar insert paperele in policromie. Produsul final va fi unul de impact.

Depozitare tricouri comprimate

Usor de depozitat

In urma comprimarii tricourile isi reduc volumul cu peste 60% ocupand un spatiu de depozitare scazut. 10 cutii de tricouri necomprimate inseamna 3-4 cutii de tricouri comprimate.

Clientii nostri - tricouri comprimate

Clienti din Europa

Am produs tricouri comprimate pentru foarte multe companii atat din Romania cat si din Europa. Putem livra tricouri comprimate oriunde in lume.

© Copyright 2023 Yuup Creative Design - Toate drepturile rezervate

No Code Website Builder