COMUNICATE DE PRESA

Servicii integrate de Marketing si Comunicare, adaptate functie de necesitatile clientilor. Campanii de Marketing si evenimente de succes! Suntem agentie de publicitate full-service si oferim clientilor posibilitatea de a publica comunicate de presa, articole si advertoriale pe platforma noastra.

Comunicate de presa
Business Adviser comunicate de presa

ADVERTISE WITH US

Publicatie online de actualitate si consultanta in afaceri. Misiunea noastra este aceea de a le oferi valoare. Suntem orientați catre rezultate și întotdeauna dornici să ne depășim limitele. 

Business Point comunicate de presa

POINT ON YOUR BUSINESS

Business Point doreste sa devina un reper pentru comunitatea oamenilor de afaceri. Aici iti poti publica comunicatele de presa, advertorialele sau articolele care te vor ajuta sa-ti faci mai bine cunoascuta afacerea.

Nastratin comunicate de presa

REVISTA DE UMOR SI CARICATURA

Singura revista de pamflet (inter)urban si caricatura de brand. Caricaturi, umor, glume, bancuri, pamflete, scrisorile lui Danut, caricaturi de brand , epigrame, Luluta, proverbe romanesti, povestiri, caricatura.

Business Adviser comunicate de presa

ADVERTISE WITH US

„Publicatia pe care o cititi astazi isi propune cateva lucruri, aparent simple: sa informeze cu privire la oportunitatile reale din mediul de afaceri, sa ofere cateva prilejuri de reflectie, prezentand felul in care alti investitori au fructificat ocaziile de pe piata, in functie de necesitati si sa devina un sfatuitor de incredere atat in privinta afacerilor, cat si in ceea ce priveste un stil de viata destins si distins.
Revista este alcatuita de specialisti care s-au straduit sa prospecteze piata, sa opereze o selectie atenta a materialelor publicate si sa tipareasca doar informatia relevanta.”

Business Point comunicate de presa

POINT ON YOUR BUSINESS

Propunem modele integrate de comunicare, menite să îndeplineasca obiectivele de marketing ale fiecarui client si oferim servicii de publicare pentru comunicare corporate și de brand, venimente, lansari de produse, comunicate de presa, advertoriale si articole pe platforma business-point.ro. Business Point doreste sa devina un reper in segmentul oamenilor de afaceri.

Nastratin comunicate de presa

REVISTA DE UMOR SI CARICATURA

Umorul e frate cu romanul. Cu umor, trece peste zilele proaste. Peste greutati. Peste probleme. Romanului ii place sa rada. Si are multe motive. Chiar daca uneori face doar haz de necaz. Iti punem reclama pe cel mai mare site de Caricatura si Umor din Romania.

© Copyright 2023 Yuup Creative Design - Toate drepturile rezervate

Landing Page Software