IMPRIMARE TRICOURI CU AUTOCOLANT

Imprimarea cu autoclant sau transferul termic presupune aplicarea unei folii de autocolant pe suport textil cu ajutorul unei prese termice. Autocolantul este taiat in prealabil cu ajutorul unui cutter plotter. Paleta de culori pentru autoconat este destul de generoasa. Un incovienent in utilizarea acestei tehnici de imprimare este ca nu prezinta o rezistenta mare in timp. Poti apela la aceasta tehnica in special atunci cand ai de imprimat o cantitate mica de tricouri.
Pentru detail si cereri de oferte va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0773.961.725 sau putten trimiteti un mail la office@drtees.ro Preturile pot fi negociate in functie cantate, complexitatea si tipul lucrarii. 

Costuri accesibile

Tricourile conservate prezinta un obiect de marketing inedit. Costurile de achizitie nu sunt ridicate. Costurile sunt infuentate de cantitatea dorita, numarul de imprimari si culoarea tricoului.

Produs flexibil

Produsul prezinta un grad mare de flexibilitate in ceea ce priveste personalizarea. Se pot personaliza atat produsele din interior cat si eticheta cutiei de conserva.

Termen de livrare redus

Dispunem de o capacitate crescuta de productie. Putem Livra in jur de 1000-1500 de tricouri conservate / zi. Pentru campanii de anvergura cantitatea livrata pe zi poate fi mai mare.

© Copyright 2023 Yuup Creative Design - Toate drepturile rezervate

HTML Code Generator