NTS promovare digitala coffee vending display

PROMOVEAZA-TE DIGITAL

600 NTS Coffee Grande displays

NTS este dezvoltatorul si producatorul primului automat pentru vending compact ce ofera alaturi de o cafea savuroasa extinderea serviciilor electronice si integrarea acestora prin tehnologie de ultima generatie pentru solutii de e-payment din România. Proiectul NTS Coffee pornit în mai 2015 pe piata din România, a început doar cu 7 echipamente NTS Coffee Grande montate în prima luna, iar acum, în 2018, numara peste 600 de echipamente în diferite locatii.

Promoveaza-te digital | DrTees

600 de NTS Coffee Grande disponibile in Bucuresti in diverse locatii. Reteaua genereaza un consum mediu lunar de peste 400.000 de cafele si alte produse. 

NTS este dezvoltatorul si producatorul primului automat pentru vending compact ce ofera alaturi de o cafea savuroasa extinderea serviciilor electronice si integrarea acestora prin tehnologie de ultima generatie pentru solutii de e-payment din România.

Dimensiunea reclamei prin care te poti promova este de 1060x427pxl. Reclama ta va fi afisata timp de 10 secunde de fiecare data cand cineva va comanda o cafea sau oricare alt produs.

Publicitate direct la tinta. Poti solicita sa-ti afisezi reclama in toata reteaua sau partial alegand locatiile cele mai reprezentative pentru tine. Poti achizitiona atatea locatii cate ai nevoie in functie de buget sau zonele solicitate.

Alege numarul de locatii pentru promovare digitala

Alege locatiile in functie de buget si zonele de interes

In functie de bugetul si zonele de interes poti alege din cele peste 600 de locatii pentru ca mesajul tau sa ajunga acolo unde trebuie. Poti achizitiona pachete de cate 100 de locatii.

Reclama digitala | NTS

Reclama ta

Dimensiunea reclamei prin care te poti promova este de 1060x427pxl sau mai mare. Daca nu ai posibilitatea de a ne pune la dispozitie banner-ul, departamentul nostru de creatie iti sta la dispozitie.

Reclama digitala | NTS

Raportare

La sfarsitul fiecarei luni vei primi un raport detaliat in care vei vedea de cate ori reclama ta a rulat pe ecranul display-ului aparatului de cafea.

Harta retea NTS

© Copyright 2023 Yuup Creative Design - Toate drepturile rezervate

Easy Website Builder