TIPAR DIGITAL

Tiparul digital este foarte accesibil atunci cand vrei sa tiparesti cantitati mici. Pret minim si calitate maxima pentru Tipar Digital - Cataloage, Calendare, Carti de Vizita, Mape de Prezentare, Pliante si Fluturasi.

PRODUSE TIPAR DIGITAL

PRINTURI A4, A3, A3+ CATALOAGE BROSURI PLIANTE MAPE AFISE CALENDARE
CARTI DE VIZITAFELICITARIFLUTURASIPLICURIFACTURIINVITATIIDIPLOME
ECUSOANECOLI CU ANTETETICHETEINSERIERECOPERTI CD/DVDNOTESURIPOSTERE

FINISAJE TIPAR DIGITAL

LAMINARE PLASTIFIERE MATA PLASTIFIERE LUCIOASA FALTUIRE BIGUIRE
ROTUNJIRE COLTURIPERFORARESTANTA / STANTARECAPSARELEGATORIE

De ce tiparul digital?


Tiparul digital iti creeaza un avantaj net atunci cand vrei sa ai un produs final rapid, la un pret bun si cel mai important in ce cantitate doresti. Tiparul digital este ideal in cazul tirajelor mici si mijlocii. Se realizeaza direct din computer, ultimele ajustari putindu-se face, fara costuri suplimentare, chiar inainte de a da bunul de tipar. Calitatea este impecabila, deoarece imprimantele cu care lucram sunt de cea mai buna calitate. Se elimina astfel costurile mari cu filmele si placile tipografice, costurile de manopera a prepress-ului, care ajung uneori sa dubleze pretul unui produs. Insa, cel mai important avantaj este ca scapi de stresul “cantitatii”, deoarece poti tipari chiar si intr-un exemplar. Dimensiunile pe care putem tipari sunt de pâna la 45/32 de centimetri, cu o suprafata printabila de 44/30,5 centimetri. Hartia folosita, XEROX , poate varia de la cea cu gramajul de 80 g/m2, pana la 350 g/m2, normala sau dublu cretata(lucioasa sau mata).
Rezolutia este cea mai buna, pentru ca lucram cu un partener de calitate: Konica Minolta. Impreuna producem documente de calitate, cu aspect profesional, documente de inalta calitate pentru toate scopurile si ocaziile. Nu exista limita pentru producerea de documente. Putem tipari de la carti de vizita la rapoarte financiare, documente de marketing, pliante, fluturasi sau afise. Imprimantele cu care lucram asigura culori reale si consistente pentru toate tipurile de documente printate. Tehnologia de inalta calitate permite realizarea unei calitati constante, de la prima la ultima pagina printata. La tiparire se adauga finisarea produsului, respectiv taierea, biguirea, stantarea, capsarea sau spiralarea.

© Copyright 2023 Yuup Creative Design - Toate drepturile rezervate

HTML Website Creator