PANOURI PUBLICITARE OUTDOOR

Iti punem la dispozitie o retea extinsa de peste 200 de panouri backlit outdoor in Bucuresti si peste 2000 de mp de mesh-uri pe care iti poti promova produsele si serviciile. Panourile publicitare outdoor si mesh-urile sunt disponibile in toate zonele Bucurestiului.

PANOURI PUBLICITARE OUTDOOR

Situate in zonele dens populate comerciale si urbane, backlit-urile sunt perfecte pentru a va transmite mesajul publicului local. Atingeti-va tinta si publicul prin utilizarea backlit-urilor pentru apropierea lor de companiile de vanzare cu amanuntul, unde acestea pot stimula vanzarile.

MESHURI

Marimea conteaza! Formate publicitare de mari dimensiuni situate pe bulevarde ca Iuliu Maniu, Unirii, Ion Mihalache, Brasov, Timisoara, Oferind vizibilitate foarte mare, mesh-urile se preteaza pentru campanii publicitare pe termen lung creand brand awareness cu nivel ridicat de acoperire, Sunt vizibile de la distante mari atat de pe drumurile principale cat si de pe cele secundare. 

PRISME SI CUBURI

Montate pe trotuar sau in scuaruri pe bulevarde aglomerate din Bucuresti cu vizibilitate pe toate cele trei sau patru fete. Dimensiunile lor sunt 3x6m, 4x6m, 10x10m 

ALPINISM UTILITAR

Oferim servicii de alpimism utilitar pentru cei care doresc sa monteze mesh-uri sau au nevoie de lucrari la inaltime. Echipa noastra de alpinisti utilitari este formata din profesionisti care au experienta si sunt acreditati pentru lucrari la inaltime.

Panouri outdoor in Sectorul 1 Bucuresti

PANOURI PUBLICITARE IN SECTORUL 1

Panouri outdoor in Sectorul 2 Bucuresti

PANOURI PUBLICITARE IN SECTORUL 2

Panouri outdoor in Sectorul 3 Bucuresti

PANOURI PUBLICITARE IN SECTORUL 3

Panouri outdoor in Sectorul 4 Bucuresti

PANOURI PUBLICITARE IN SECTORUL 4

Panouri outdoor in Sectorul 5 Bucuresti

PANOURI PUBLICITARE IN SECTORUL 5

Panouri outdoor in Sectorul 6 Bucuresti

PANOURI PUBLICITARE IN SECTORUL 6

Panouri outdoor in Bucuresti

Panouri publicitare outdoor in Bucuresti

Intra in contact cu noi si spune-ne ce locatii doresti pentru panotaj outdoor si perioada de afisare. Iti vom pune la dispozitie toate locatiile disponibile apropiate de nevoile tale.

© Copyright 2023 Yuup Creative Design - Toate drepturile rezervate

HTML Code Generator