build a website

PUBLICITATE TV

Bucuresti TV este o televiziune regionala generalista, in grila de programe se regasesc emisiuni de actualitate, politica, administratie, economic, social, invatamant, sanatate, cultura, sport, turism si divertisment. Bucuresti TV emite in format High Definition (HD) oferind o calitate superioara a imaginii, vizibila în cadrul tuturor emisiunilor postului Bucuresti TV.

Publicitate Tv - Bucuresti Tv

FORMAT

Bucuresti TV este o televiziune regionala generalista, in grila de programe se regasesc emisiuni de actualitate, politica, administratie, economic, social, invatamant, sanatate, cultura, sport, turism si divertisment.

TARGET

Bucuresti TV are ca target telespectatorii cu varsta intre 25-55 de ani, cu venituri medii si mari, educatie medie si superioara. Publicul bucurestean este interesat si de stiri si informatii locale, in acelasi mod cum este interesat de informatii nationale sau internationale.

REGIONAL

Bucuresti TV emite in Bucuresti si Ilfov telespectatorii fiind conectati permanent la un flux de informatii locale, flux ce are un bogat continut editorial cu detalii si teme supuse dezbaterii publice.

Bucuresti TV - HD

Bucuresti TV emite in format High Definition (HD) oferind o calitate superioara a imaginii, vizibila în cadrul tuturor emisiunilor postului Bucuresti TV.

BucurestiTV - DIGI

CANAL 119

BucurestiTV - UPC

CANAL 95

BucurestiTV - INES

CANAL 186

BucurestiTV - NEXTGEN

CANAL 276

Daily Reach

Acoperirea zilnica se refera la numarul total de persoane sau gospodarii expuse, cel putin o data, unui mediu pe parcursul unei perioade date. Reach-ul nu trebuie confundat cu numarul de persoane care vor fi efectiv expuse si consuma publicitatea. Este doar numarul de persoane care sunt expuse mediului si prin urmare au ocazia sa vada sau sa auda anuntul sau reclama. Reactia poate fi exprimata fie ca numar absolut, fie ca o fractie a unei populatii date

Prima TV National TV TVR 2 Bucuresti TV Diva
9,9%8,4%8,3%8,2%5,6%

Profilul audientei (varsta)

Sursa: SBA, februarie 2017

84%

14-24 ani

52,7%

25-34 ani

35-44 ani

45-54 ani

21%

55-64 ani

Profilul audientei (sex)

Sursa: SBA, februarie 2017

Barbati

%

Femei

%

Profilul audientei (venit)

Sursa: SBA, februarie 2017

30%

Venit scazut

Venit mediu

Venit ridicat