site design templates

PRINT DIGITAL

Oferim servicii de print digital in functie de nevoile clientului. Printam pe diverse suporturi la dimensiuni mari. Suporturile media utilizate pentru producerea acestor printuri sunt: banner simplă sau dublă faţă, mesh, backlit, backlit film, autocolant, autocolante speciale – window graphics şi floor graphics, hârtie blueback, material textil, pânză steag, plăci rigide.

PRODUSE PRINT DIGITAL

BANNERE MESH-URI BACKLIT BANNERBACKLIT FILM
BLUEBACKWHITEBACKPANOURI PVCAUTOCOLANTE
Showing entries (filtered from total entries)

FINISAJE PRINT DIGITAL

TIVUIRE CAPSARE LAMINARE
---
Showing entries (filtered from total entries)

De ce printul digital?

 • Suporturile media utilizate pentru producerea acestor printuri sunt: banner simplă sau dublă faţă, mesh, backlit, backlit film, autocolant, autocolante speciale – window graphics şi floor graphics, hârtie blueback, material textil, pânză steag, plăci rigide.
 • Printurile outdoor sunt imprimate la rezoluții de 300 – 720 dpi, pentru a se obține o acuratețe a imaginii comparabilă cu cea fotografică. Pentru printurile indoor, se folosesc rezoluţii de 1440 dpi / 2400 dpi - calitate super foto.
 • Rezoluția digitală reprezintă o măsură a clarității sau a gradului de detaliere a unei imagini digitale (numerice). Imaginile digitale sunt forma de memorare și prelucrare a imaginilor obișnuite într-un calculator, ce pot fi afișate sau tipărite. Rezoluția digitală se exprimă numai în pixeli, fără raportare la lungime.
 • Rezoluția în dpi (dot per inch = puncte/țol) reprezintă o măsură a clarității unei imagini, care a fost produsă de un dispozitiv anume de prelucrare a imaginilor, cum e cazul mai ales pentru imprimante, scanere și ecrane. Astfel, dpi-ul reprezintă numărul de puncte tipografice ce pot fi tipărite sau afișate pe lungimea de un inch sau țol(1 inch=25,4mm): cu cât o imagine reală de o mărime prestabilită are o rezoluție dpi mai mare, cu atât ea este formată din mai mulți pixeli și este mai clară, oferind mai multe detalii.
 •  Mesh - print publicitar realizat prin imprimarea cu cerneală pe bază de solvent a unui material perforat compus dintr-o ţesătură de poliester special dublu acoperit cu PVC alb pe ambele părţi. Mesh-urile au o greutate de 270 – 360 g/mp. Mesh-urile se pot printa la orice dimensiune dorită (fâşiile se lipesc între ele), lățimea maximă a unei fâşii de mesh este de 3,2 m. Datorita greutății reduse, date fiind perforațiilor realizate din turnarea PVC-ului, mesh-ul reprezintă produ- sul publicitar ideal pentru promovarea stradală a imaginii dumneavoastră la dimensiuni mari şi foarte mari. Mesh-urile sunt perforate pentru a permite trecerea vântului şi luminii prin ele.
 • Banner simplă faţă (frontlit banner) - produs publicitar realizat prin imprimarea la o rezoluție de 300-720 dpi cu cerneală pe bază de solvent sau ecosolvent pe materialul denumit generic banner/poliplan (textil dublu acoperit cu PVC).
 • Panourile publicitare (bannere tensionate pe cadru metalic) din bannere frontlit pot să includă (la cerere) diverse finisări: tiv, capse de prindere, găuri de vânt, buzunare de prindere. Bannerele au greutăţi standard între 340-510 g/mp. Bannerele se pot printa la orice dimensiune dorită (fâşiile se lipesc între ele), lățimea maximă a unei fâşii fiind de 3,2 m.
 • Banner dublă faţă (blockout) - este un material din PVC de culoare albă, cu inserție de carbon la mijloc pentru asigurarea opacității şi evitarea suprapunerii imaginilor prin transparenţă. Bannerele blockout sunt bannerele printate dublă faţă des întâlnite pe străzi între stâlpi. Tot bannere blockout se folosesc şi pe post de "steag" pe stâlpii de pe marginea drumului. Bannerele blockout sunt foarte rezistente la șocuri mecanice şi intemperii şi au greutatea standard de 440 g/mp. Din acest material se printează cu precădere bannere stradale imprimate faţă-verso însă poate fi folosit cu succes şi pentru alte tipuri de afișare unde este necesară printarea graficii pe ambele feţe.
 • Bannere backlit - produs publicitar realizat prin imprimarea la o rezoluție de 300-720 dpi cu cerneală pe bază de solvent sau ecosolvent pe materialul denumit backlit (textil dublu acoperit cu PVC). Backlit-ul are o greutate standard de 550g/mp. Backlit bannere-le se pot printa la orice dimensiune dorită (fâşiile se lipesc între ele), lățimea maximă a unei fâşii de backlit banner fiind de 3,2 m.
 • Backlit film (printuri backlit film) - este un film de poliester transparent cu un strat mat pe spate care contribuie la obținerea unui contrast foarte mare şi o definiție foarte bună a culorii. Backlit film este folosit în 90% din cazuri pentru personalizarea feţelor casetelor luminoase. Printurile Backlit film se realizează la rezoluția de 1440 dpi / 2400 dpi - calitate super foto. Aplicațiile printurilor Backlit film cele mai comune sunt: casete luminoase, city-light, display-ere iluminate din spate, aplicații de interior.
 • Blueback - suport de hârtie mată cu spate albastru, cu opacitate mărită, rezistentă la apă şi radiațiile UV. Ideală pentru panotaj exterior de mari dimensiuni, dar şi pentru postere sau alte sisteme de afișaj. Caracteristici generale: • calitatea printului este foarte ridicată; • printul este rezistent la apa, radiații UV şi șocuri mecanice; • se poate lipi cu aracet, fără a deteriora printul; • se poate lipi peste alte afișe, fără ca imaginea sa fie afectată de cele acoperite. Hârtia blueback se folosește pentru afișaj pe panouri de mari dimensiuni (tip billboard) sau display-ere, semnalistică de interior sau de exterior. Hârtia blueback se poate printa la lăţime de 1,27 m sau 1,52m.
 • Autocolant PVC - print publicitar realizat prin imprimarea cu cerneala pe bază de solvent a materialului autocolant PVC. Autocolantul este un film din PVC printabil, cu stabilitate dimensională excelentă şi foarte rezistent la intemperii, zgâriere şi rupere. Suportul pe care se printează este din material plastic cu adeziv pe spate, tratat pentru print, pentru expu- nere la UV. Print-ul se realizează de regulă în policromie pe o singură faţă. Prin print pe autocolant PVC se pot transmite mesaje grafice şi text de dimensiuni mari şi cu o foarte bună eficienţă prin aplicare pe diverse suporturi ca automobile, bannere, panouri publicitare şi de șantier, vitrine, standuri, casete luminoase, diferite semne, decorări de vitrine, expuneri diverse. Autocolantul PVC este un produs excepțional pentru proiecte ambițioase, de calitate superioara şi cu impact vizual mare, potrivindu-se perfect unei game variate de aplicații, atât indoor, cât şi outdoor. Pentru o mai buna rezistenţă în timp se recomandă laminarea - mată sau lucioasă. Astfel tiparul este protejat împotriva intemperiilor dar şi a zgârieturilor prin aplicarea unei folii transparente. De asemenea, autocolantul poate fi decupat pe contur pe cutter plotter, pentru etichete, decorări vitrine, colantări auto, semnalistică outdoor, semnalistică indoor, retuşare bannere, personalizare obiecte.
 • Window Graphics sau One Way Vision este un autocolant PVC cu perforaţii, alb-lucios, având adezivul de culoare neagră, cu grosimea de 140 microni şi suport din hârtie siliconată, cu greutatea de 135 g/mp. Este imprimabilă cu printere de mare format, care folosesc cerneluri pe bază de solvent sau ecosolvent. Pe suprafeţe de sticlă creează spaţii de reclamă. Principala sa caracteristica este aceea ca persoanele aflate în spatele foliei pot să vadă prin ea (se poate astfel utiliza la reclamă pe autoturisme, autobuze etc.). Se poate utiliza şi pentru supraveghere (în maga- zine, supermarketuri, depozite). Avantajul acestui timp de autocolant este ca nu obstrucționează decât intr-un grad redus vizibilitatea din interiorul clădirii. Se aplică pe suprafeţe plane, rigide şi transparente (sticlă, acril, policarbonat etc.), păstrând aceeaşi vizibilitate din interior spre exterior, dar şi o imagine printată bună, privită dinspre exteri- or către interior.
 • Floor graphics / Floor sticker sau Grafică pe podea - este termenul ce reprezintă foliile autocolante printate şi lipite pe jos. Folia floor graphics este o folie PVC specială, transparentă, cu grad mare de protecție UV. Folia floor graphics are o textură specială, care asigură protecție împotriva alunecării, asigu- ra o bună protecție la umiditate, la ultraviolete şi are o foarte bună rezistenţă împotriva acțiunilor mecan- ice, astfel ca sistemul "floor graphics" poate fi folosit şi în exterior. Rezistă la marea majoritate a uleiurilor şi grăsimilor, a combustibililor, solvenților, acizilor slabi şi a sărurilor.
 • Materialul textil - este o pânză tratată special pentru printuri cu cerneală ecosolvent, pe care imprimarea se face la o calitate excepționala, astfel încât imaginile să poată fi redate în cele mai mici detalii. Se foloseşte atât indoor cât şi outdoor pentru display-ere, postere de interior, bannere şi se printează pe mașini de outdoor cu cerneală ecosolvent.
 • Pânza de steag – este 100% din poliester, cu suport. Printurile pe pânză steag sunt de o calitate deose- bită, acestea se printează la o rezoluție de 1440 dpi. Calitatea imaginilor printate pe pânză steag este foarte bună, obținută pe utilaje de print outdoor cu cern- eluri pe bază de ecosolvent, care rezistă foarte bine la intemperii şi UV. Printurile pe material pânză steag se folosesc pentru steaguri, decorare de magazine, cortine, draperii, etc. Printre avantajele materialului pentru steaguri sunt că aceste printuri nu se şifonează, nu se deșiră şi au culori foarte vii. Pânza steag are lăţimi de 1,27 m şi 1,52m.
 • Materiale rigide: forex/ komatex, plexiglas, dibond, polipropilenă, policarbonat, etc. Se pot face printuri pe orice suprafață rigidă şi plană cu grosimi cuprinse între 1 şi 10mm. De asemenea, acestea pot fi decorate cu autocolant printat şi laminat.

© Copyright 2018 Yuup Creative Design - Toate drepturile rezervate