free web templates

PANOURI PUBLICITARE OUTDOOR

Iti punem la dispozitie o retea extinsa de peste 200 de panouri backlit outdoor in Bucuresti si peste 2000 de mp de mesh-uri pe care iti poti promova produsele si serviciile. Panourile publicitare outdoor si mesh-urile sunt disponibile in toate zonele Bucurestiului.

PANOURI STRADALE

Situate in zonele dens populate comerciale si urbane, backliturile sunt perfecte pentru a va transmite mesajul publicului local. Atingeți-va ținta si publicul prin utilizarea backliturilor, pentru apropierea lor de intreprinderile de vânzare cu amanuntul, unde acestea pot stimula vânzarile.

MESHURI

Marimea conteaza! Formate publicitare de mari dimensiuni situate pe bulevarde ca Iuliu Maniu, Unirii, Ion Mihalache, Brasov, Timisoara,
Oferind vizibilitate foarte mare, meshurile se preteaza pentru campanii publicitare pe termen lung, creand brand awareness cu nivel ridicat de acoperire, Sunt vizibile de la distante mari, atat de pe drumurile principale cat si de pe cele secundare. 

PRISME SI CUBURI

Montate pe trotuar sau in scuaruri pe bulevarde aglomerate din Bucuresti, cu vizibilitate pe toate trei sau patru fete. Dimensiunile lor sunt 3x6m, 4x6m, 10x10m 

ALPINISM UTILITAR

All sites you make with Mobirise are mobile-friendly. You don't have to create a special mobile version of your site.

Panouri outdoor in Sectorul 1 Bucuresti

PANOURI PUBLICITARE IN SECTORUL 1

Panouri outdoor in Sectorul 2 Bucuresti

PANOURI PUBLICITARE IN SECTORUL 2

Panouri outdoor in Sectorul 3 Bucuresti

PANOURI PUBLICITARE IN SECTORUL 3

Panouri outdoor in Sectorul 4 Bucuresti

PANOURI PUBLICITARE IN SECTORUL 4

Panouri outdoor in Sectorul 5 Bucuresti

PANOURI PUBLICITARE IN SECTORUL 5

Panouri outdoor in Sectorul 6 Bucuresti

PANOURI PUBLICITARE IN SECTORUL 6

Panouri outdoor in Bucuresti

Panouri publicitare outdoor in Bucuresti

Intra in contact cu noi si spune-ne ce locatii doresti pentru panotaj outdoor si perioada de afisare. Iti vom pune la dispozitie toate locatiile disponibile apropiate de nevoile tale.